Στολισμός βάπτισης στον Άγιο Νικόλαο Αναβύσσου - Στολισμός Γάμου, Βάπτισης, Δεξιώσεων

Στολισμός βάπτισης στον Άγιο Νικόλαο Αναβύσσου

stolismos baptisis me mpales apo agrioloulouda

Στολισμός εκκλησίας με ζέρμπερες και αγριολούλουδα

Στο συγκεκριμένο στολισμό βάπτισης οι γονείς του μπέμπη επέλεξαν ως κύρια υλικά τη λινάτσα και τη δαντέλα, που είναι στοιχεία που θα έδεναν με το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου της Αναβύσσου.

Πλαισιώσαμε τη λινάτσα και τη δαντέλα με πολύχρωμα αγριολούλουδα – πορτοκαλί φρέζιες, λευκό χαμομήλι, πράσινα και κόκκινα χρυσάνθεμα santini, λευκές μίνι ζέρμπερες και άλλα λουλούδια του αγρού.

Ο συνδυασμός των λουλουδιών και των χρωμάτων άφηνε ένα άρωμα άνοιξης, που σε ένα εκκλησάκι όπως αυτο ταίριαζε απόλυτα.

Στην καμάρα του ναού δέσαμε μπαλίτσες από τα λουλούδια μας που κατέληγαν σε δύο τσουβαλάκια με φυτά ζέρμπερας.

 

 

Στολισμός Κολυμπήθρας με αγριολούλουδα

stolismos kolympithras me agrioloulouda

Η Κολυμπήθρα πλαισιώνεται από μία πολύχρωμη και γεμάτη αρώματα γιρλάντα που ταίριαζε απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον. Τα αρώματα προέρχονταν από τις φρέζιες, το χαμομήλι και το χρυσανθεμάκι, προσδίδοντας μια ιδιαίτερη ταυτότητα στο στολισμό.

 

 

 

 

lampada vaptisis me agrioloulouda

Στολισμός Λαμπάδας Βάπτισης

Στολίσαμε τη λαμπάδα της βάπτισης με ένα μπουκετάκι από τα επιλεγμένα λουλούδια. Ένα απλό δέσιμο με λινάτσα και κορδέλες ταίριαζε απόλυτα με το ύφος της βάπτισης.

Η λαμπάδα τοποθετημένη δίπλα στην κολυμπήθρα και στολισμένη με τα ίδια λουλούδια έδινε ένα ολοκληρωμένο- ομοιογενές αποτέλεσμα στο χώρο του μυστηρίου.

 

 

Στολισμός Βιβλίου Ευχών σε Βάπτιση

 

 

 

 

 

 

 

Το στολισμό της Βάπτισης ολοκλήρωσε ο στολισμός του τραπεζιού του βιβλίου των ευχών και κερασμάτων.

Μικρές λεπτομέριες με λουλούδια υπήρχαν σε διάφορα αντικείμενα που αφορούσαν τη βάπτιση, δίνοντας όμορφες πινελιές χρώματος στο χώρο.

 

 

 

 

Εκκλησία Άγιος Νικόλαος Αναβύσσουagios-nikolaos-anabyssou

Η Εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο βρίσκεται ανάμεσα σε δύο ωραίες παραλίες, λίγο μετά το 50ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Αθηνών –Σουνίου.

Ο ναός του Αγίου Νικολάου Αναβύσσου είναι ένας μεταβυζαντινός ναός, ενώ η στέγη του είναι δίκλινη. Από το λόφο δίπλα στο ναό φαίνεται ένας αρχαίος προϊστορικός οικισμός.

Το εκκλησάκι ανήκει στην ενορία των Αγίων Θεοδώρων Αναβύσσου. Πανηγυρικός εσπερινός και θεία Λειτουργία τελείται την ημέρα της εορτής του Αγίου την 6η Δεκεμβρίου κάθε χρόνου.


A member of FlowerArt Group Πάνω