Ρομαντικός Στολισμός Εκκλησίας με γάζα σάπιο μήλο και λευκή δαντέλα

Στολισμός γάμου στην Κοίμηση Της Θεοτόκου Αργυρούπολης

Ρομαντικός Στολισμός Εκκλησίας

Στο συγκεκριμένο στολισμό επιλέξαμε τους χρωματισμούς του σάπιου μήλου, του ροζ-παλ, του ιβουάρ και του λευκού. Υφάσματα όπως η λευκή δαντέλα, μας έδωσαν ένα όμορφο και συγχρόνως ρομαντικό αποτέλεσμα!Ένας ρομαντικός στολισμός που δεν υπήρχε η δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε το φως των κεριών. Η ώρα του μυστηρίου ήταν αρκετά πριν τη δύση του ήλιου.

Εξωτερικός Ρομαντικός Στολισμός Εκκλησίας

Στη σκάλα της εκκλησίας δημιουργήσαμε ένα διάδρομο από φαναράκια στολισμένα εσωτερικά με τριαντάφυλλα, λυσίανθο, αλστρομέριες και αμάραντο, σε ζευγάρι με τσουβαλάκια λινάτσας με κορδέλα δαντέλας. Τα ράνερ  που επιλέχθηκαν να πλαισιώσουν το στολισμό και να δόσουν χρώμα στα σκαλοπάτια είναι γάζα στο χρώμα του σάπιου μήλου και δαντέλα λευκή.

 

 

 

 

 

 

Τις κολώνες της εκκλησίας διακοσμούν δυο γιρλάντες στην κορυφή, δεμένες με ύφασμα που καταλήγει σε ένα φανάρι ελεύθερα στολισμένο από τα λουλούδια που έχουμε επιλέξει.  Ένα μικρό μπουκετάκι στη μέση της κολώνας δίνει την τελική πινελιά του στολισμού, καθώς κρατώντας τα υφάσματα στην άκρη είναι σαν δημιουργεί μια είσοδο βγαλμένη από παραμύθι για να υποδεχθεί τους νεόνυμφους…

 

Ρομαντικός Στολισμός Λαμπάδων Γάμου

Ένα παρόμοιο δέσιμο με αυτό στις κολώνες, διαλέξαμε και για το στολισμό των λαμπάδων του γάμου. Η λοξή τοποθέτηση του στεφανιού στις λαμπάδες χαρίζει κίνηση και συγχρόνως κάνει πιο εντυπωσιακή  και ιδιαίτερη τη λαμπάδα.

 

 

 

 

Νυφική ανθοδέσμη

Το δώρο του γαμπρού προς τη νύφη, το μπουκέτο της, δεν θα μπορούσε να μην ακολουθεί το ίδιο ρομαντικό ύφος. Η προσθήκη της ροζ-παλ αστίλβης και της λευκής φρέζιας δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας με το άρωμα και την ελεύθερη κίνησή τους.

Ρομαντικός Στολισμός αυτοκινήτου (peugeot 3008)

Για το στολισμό του αυτοκινήτου (τζιπ) επιλέξαμε μία ελεύθερη σύνθεση στη γωνία του καπό του. Το ένα μέρος της “χύνεται” στο πλάι του αμαξώματος, μειώνοντας έτσι, κατά κάποιον τρόπο, την αίσθηση που δίνει μια σύνθεση  πάνω στο συγκεκριμένο ογκώδες αυτοκίνητο.

Ι.Ν. Κοιμήσεως Της Θεοτόκου Αργυρούπολης

Η εκκλησία της Κοιμήσεως Της Θεοτόκου βρίσκεται στην οδό Ολυμπίας 26 στην Αργυρούπολη (τ.κ. 16451). Πρόκειται για ένα ναό ρυθμού βασιλικής με τρούλο με έντονη τη νησιώτικη επίδραση. Λειτουργεί καθημερινά και τελείται ιερά πανήγυρης στις 15 Αυγούστου.


A member of FlowerArt Group Πάνω